Användare

"Vi har sparat otroligt mycket tid på FalzBender"

Ett kopparjobb med enbart anpassade bredder gjorde att inköpet av FalzBender var en självklarhet. "Vi körde hela objektet med den och sparade otroligt mycket tid", berättar Robin Nordin på FN Byggplåt.
EM-deltagaren lovordar FalzBender

EM-deltagaren lovordar FalzBender

Sveriges bidrag under yrkes-EM i Gdansk 2023 använder FalzBender regelbundet. "Det är riktigt bra. När man ska ta upp skivor med två lågfals är den som bäst", tycker han.
Detta blir Olles viktigaste verktyg på yrkes-EM

Detta blir Olles viktigaste verktyg på yrkes-EM

Med många timmars träning i ryggen är Olle Spetz redo för yrkes-EM EuroSkills."Jag satsar på att göra så bra ifrån mig som möjligt och roligast hade det såklart varit med guld", säger plåtslagaren som till vardags arbetar på Arnes Plåtslageri i Alboga.

"Ett jättehäftigt verktyg"

Konrad Thorild är imponerad av FalzBender som hans företag Arnes plåtslageri i Alboga köpt in."Jättehäftigt verktyg som sparar mycket tid", konstaterar han.
FalzBender – ett verktyg som saknats på marknaden

FalzBender – ett verktyg som saknats på marknaden

"Jag kände direkt när jag såg den att den var klockren", kommenterar Martin Beckman på MB-Plåt AB sin FalzBender. De båda upptagarna har varit väl använda, mest inne på verkstaden men även ute på fält.

"Dräco ligger långt före konkurrenterna"

Simon Johansson på Teklin AB använder radiesaxar från Dräco dagligen. "Jag har testat andra, men ingen fungerar lika bra som Dräco", säger han.
En revolutionerande nyhet

En revolutionerande nyhet

Det är nog inte många som har missat nyheten FalzBender. Setet av två falsupptagare för upptagning av hög- och lågfals. "FalzBender är ett verktyg vi väntat på i flera år", säger Albin Andersson på Oskarsons Plåtslageri.

"Stossaxen är mindre och lättare än vi förväntat oss"

Reaktionerna efter investeringen i en batteridriven stossax från Trumpf har varit positiva.”Kommer underlätta hur mycket som helst, om man jämför med den manuella saxen som är tung och klumpig”, tyckte en av de anställda på företaget Industrientrepenad AB i Varberg.
ARTIKEL 1-10 14.1 2  Nästa »  | Visa alla 
Logga in
Choose language