Om Uveco

Uveco är en ledande leverantör inom professionella plåtverktyg och erbjuder ett brett sortiment av verktyg och produkter till byggplåt- och ventilationsplåtslagare. Vår vision är att erbjuda kvalitetsprodukter som underlättar proffsens vardag att utföra ett professionellt arbete.

Vi jobbar med marknadsledande varumärken samt med innovativa produkter under eget varumärke. Våra produkter säljs via lokala och rikstäckande grossister och återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Uveco är en del av Bergman & Beving-koncernen.

Bergman & Beving

Bergman & Beving är en svensk börsnoterad koncern grundad 1906, som förvärvar och utvecklar ledande företag med en evig ägarhorisont. Koncernens autonoma företag arbetar inom expansiva nischer där de tillhandahåller värdeskapande lösningar för industri- och byggkunder. Alla företag driver sin verksamhet med stor frihet utifrån en decentraliserad styrmodell som skapat tillväxt, lönsamhet och hållbar utveckling i över 100 år. Bergman & Beving-koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och består av ett 20-tal bolag som finns representerade i över 25 länder. Vi har totalt cirka 1 300 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor. Läs mer om vår verksamhet på bergmanbeving.com

Visselblåsartjänst

Inom Bergman & Beving ser man behovet av en visselblåsarfunktion, det vill säga ett sätt att kommunicera med bolaget gällande felaktigt agerande i dotterbolagen och i koncernen som helhet, och att rapporteringen är anonym.

Läs mer om detta här.

Logga in
Choose language