En revolutionerande nyhet

Det är nog inte många som har missat nyheten FalzBender. Setet av två falsupptagare för upptagning av hög- och lågfals. "FalzBender är ett verktyg vi väntat på i flera år", säger Albin Andersson på Oskarsons Plåtslageri.
En revolutionerande nyhet

Albin var en av de första som testade nyheten när den kom in i slutet av förra året. Han är minst sagt imponerad.

– Tidsbesparande och effektiv. Nu slipper vi det tidsödande jobbet att göra låg- och högfals för hand. Det sparar både kropp och tid. Dessutom sker tillverkningen med större precision och bättre resultat, säger han.

Se filmklipp om FalzBender

Han är inte ensam om att vara positiv. Enkelheten, snabbheten och inte minst resultatet har både överraskat och imponerat på de som testat nyheten.

Många fördelar

En av de stora fördelarna är att det nu är enkelt att få till de plåtar som behöver specialgöras på plats. Visserligen tillverkas de flesta plåtarna inne på verkstaden, men det händer allt som oftast att passbitar behövs och att på ett enkelt sätt lösa dessa på plats sparar tid.

FalzBender levereras i en tålig väska för att smidigt kunna transporteras mellan jobben.

Här hittar du FalzBender

Logga in
Choose language