"Dräco ligger långt före konkurrenterna"

Simon Johansson på Teklin AB använder radiesaxar från Dräco dagligen. "Jag har testat andra, men ingen fungerar lika bra som Dräco", säger han.

Simon jobbar som ventilationstekniker sedan drygt tio år tillbaka. Arbetet består till stor del av montagearbeten, men även en del service.

Så fort det är montage som gäller kommer radiesaxarna från Dräco till användning.

– Jag använder min Dräco i stort sett varje dag, säger Simon – som både har en batterdriven och en med sladd.

– Jag använder saxarna till att kapa rätt längder på rören, klippa plåtar och att göra hål för att sätta påstick.

Många fördelar

Det stora fördelarna, enligt Simon, är förutom batteritiden att de både klipper bättre och är starkare än konkurrenterna. Är det större rör som ska klippas är det 230V:s modellen som gäller. I övrigt räcker den batteridrivna saxen gott.

Även kvaliteten är en fördel. Simons radiesaxar har råkat ut för några mindre skador från slitage genom åren, men det har enkelt gått att laga.

– Det är aldrig några större problem med det, säger Simon och konstaterar att han inte heller har några förslag på förbättringar på Dräcosaxarna.

– Nej, jag kan inte komma på någonting. De klipper bra, har bra batteritid, är starka och är lätta och smidiga att både ta med och använda.

Fantastisk kvalitet

Uveco är exklusiv distributör av Dräcos plåtsaxar sedan många år. Kännetecknande för maskinerna är just kvaliteten, som inte går att jämföra med de billigare varumärkena som tillverkar plåtsaxar. Ska man ha det bästa är Dräco det självklara valet.

De senaste 15 åren har vi på Uveco levererat ut över 18 000 plåtsaxar från Dräco. Att de flesta fortfarande är i drift talar sitt tydliga språk.

Logga in
Choose language