ERBJUDANDE! Dubbelfalsslutare på köpet

Missa inte vårens bästa erbjudande. Få vår nya manuella dubbelfalsslutare på köpet när du beställer en FalzBender eller en DubbelfalsSeamer innan 31 mars 2024.
ERBJUDANDE! Dubbelfalsslutare på köpet

Den manuella dubbelfalsslutare är försedd med plastbackar, låsklämma och gummi på klämytan för bättre grepp.

Just nu skickar vi med nyheten till alla de slutkunder som beställer en FalzBender eller en DubbelfalsSeamer innan slutet av mars.

Flexibel upptagning av hög- och lågfals

FalzBender är en revolutionerande produkt för plåtslagaren. Genom att på ett enkelt sätt ta upp hög- och lågfals öppnas stora möjligheter. Setet består av två verktyg som på ett mycket enkelt sätt tar upp perfekta falser. Har du inte testa? Hör av dig så hjälper vi dig. FalzBender behöver nämligen upplevas.

Setet används med fördel både på verkstaden och ute på jobb. Det kan handla om att ta upp hög- och lågfals på långa skivor, specialskivor eller att ta upp två lågfals på samma skiva.

DubbelfalsSeamer för jobbet enkelt

DubbelfalsSeamer är världens snabbaste falsslutare och effektiviserar arbetet vid bandtäckning otroligt mycket. Har du inte en är det stor tid att skaffa. Anslut en borrmaskin och kör både enkel- och dubbelfals i ett steg.

Innan du sätter DubbelfalsSeamer på falsen rekommenderar vi att du gör ett första omtag med en den manuella dubbelfalsslutaren.

Logga in
Choose language