Därför ska du välja våra benders

Vi har ett stort utbud av olika benders från flera leverantörer. Sortimentet av Perfect Bender är brett och har stora fördelar.
Därför ska du välja våra benders

En bender är en portabel bockningsmaskin. Bocka upp plåtar var du önskar med ett perfekt resultat. Nedan följer några anledningar till varför du just ska välja en bender från Uveco.

Vinklade hjul:
Bocka upp till 100° utan att repa materialet. De vinklade hjulen säkerställer jämna och exakta bockningar, även på svåra material. Perfekt för takläggare som kräver precision. Innovativ design som ursprungligen är en uppfinning av leverantören.

Nedre benderrullen: Tillverkad i ett stycke och fasad upptill för att garantera en smidig bockningsprocess utan märken på plåten.

Stag som är 16 mm i diameter: Robust design som klarar tunga arbetsbelastningar, skyddar bendern mot vridning och böjning. Ett utmärkt val för takläggare som behöver ett pålitligt och hållbart verktyg.

Teflonbussningar: Minimerar friktionen mellan rörliga delar och säkerställer jämn rörelse även efter lång tids användning.

Utbytbara benderhjul 0,7 mm eller 2 mm: Ger flexibilitet att arbeta med olika mjuka material som zink, koppar och aluminium. Ett mångsidigt verktyg för varierade applikationer.

Vattentät väska: Varje bender levereras med en vattentät väska för förvaring och transport, skyddar mot fukt och smuts.

Djupsvart lasermärkning: Skalan är lasergraverad med en teknik som ger en slät yta och förhindrar smutsansamling, vilket säkerställer problemfri rörelse och utmärkt skalsynlighet i solljus.

Justerbar flexibilitet: Avståndet mellan hjulen kan justeras för att passa plåttjocklekar från 0,3 mm till 1,0 mm.

Hållbarhet: Byggd för att hålla länge, tillverkad av högkvalitativa material som klarar intensiv användning. Dessa premiumkomponenter garanterar lång livslängd.

Portabel: Kompakt och lätt design, enkel att transportera och förvara. Perfekt för takläggare på språng.

Investera i våra benders för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda i dina plåtbearbetningsprojekt.

Här hittar du våra benders.
Logga in
Choose language