Mycket folk och trevliga möten på Nordbygg

Premiären på Nordbygg var över förväntan. Mycket folk och många trevliga mötet blev det under mässans fyra dagar.
Mycket folk och trevliga möten på Nordbygg

För första gången valde vi att  ha en egen monter under Nordbygg i Älvsjö.

I slutet av april var det dags för den stora byggmässan. Vi valde att ha en monter med fokus på möjligheten att demonstrera och ge möjlighet att prova på våra produkter. Fokus låg på våra lite större mer avancerade produkter så som DubbelfalsSeamer, FalsCutter och FalzBender. Självklart fick även nyheter en stor plats, däribland PipeXpand, RollCutter och det nya extensionkit till DubbelfalsSeamer.

Efter fyra roliga och intensiva dagar kunder vi summera en givande vecka som gett oss möjlighet att träffa både återförsäljare och slutkunder. Våra nyheter, framförallt RollCutter, fick stor uppmärksamhet. Nyheten kommer in på lager i sommar.

Logga in
Choose language