Favorit i repris – Pocket Bender på köpet

Gäller vid köp av FalzBender eller DubbelfalsSeamer fram till den 15 december.
Favorit i repris – Pocket Bender på köpet

Vi kör en favorit i repris. Återigen har vi möjlighet att skicka med en Pocket Bender till de slutkunder som köper en FalzBender eller en DubbelfalsSeamer. Erbjudandet gäller fram till den 15 december och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

FalzBender – set med falsupptagare som måste upplevas

FalzBender är vår senaste stora nyhet och är en innovation inom plåtbranschen. Med hjälp av setet, bestående av två benders, är det enkelt att ta upp perfekta hög- och lågfals. Du tar upp en hög- eller lågfals i ett moment och resultatet blir fantastiskt.

- Vi använder FalzBender minst en gång per bandtäckning. Bäst är den för låg-lågskivor och högfals är svårt att få till utan dem. De är helt suveräna vid krångliga tak, säger Olle Spetz på Arnes plåtslageri i Alboga som även är Sveriges bidrag i kommande yrkes-EM.

DubbelfalsSeamer – den batteridrivna falsslutaren som slår det mesta

DubbelfalsSeamer tog marknaden med storm när den lanserade. Snabbheten och smidigheten är svårslagen och idag används falsslutaren av många.

Pocket Bender på köpet

Just nu skickar vi med vår smidiga allroundbender Pocket Bender. Detta är en liten bender som passar till både jobb på verkstaden som ute på arbetsplatsen. Vi lovar att den kommer vara ett välkommet tillskott i verktygshinken, om den inte redan finns där.

Logga in
Choose language