Positiv respons för vår stora nyhet FalzBender

Nu är det en dryg månad sedan de första FalzBender-setet gick ut till kund. Kommentarerna vi fått sedan lanseringen har varit positiva.
Positiv respons för vår stora nyhet FalzBender

Förutom de plåtslagare som införskaffat ett eget set har vi haft med FalzBender på minimässor, event och ute på kundbesök. Responsen har varit fantastisk och många har varit imponerade av nyheten.

För smidig upptagning av falser

FalzBender är ett set med två bender för upptagning av hög- och lågfals. Dessa används med fördel ute på jobb för att få till de plåtar som behöver specialgöras. Visserligen tillverkas de flesta plåtarna inne på verkstaden, men det händer allt som oftast att passbitar behövs och att på ett enkelt sätt lösa dessa på plats sparar tid.

Enkelheten och resultatet överraskar

De som testat setet har inte enbart blivit överraskade över hur enkelt det är att ta upp falserna. Snabbheten och resultatet har även imponerat stort.

Besök gärna vår produktsida om FalzBender för att se en rad filmklipp och instruktioner. Bäst är det dock att själva testa verktygen, du kommer inte bli besviken.

Låna och testa

För att ge fler möjligheten att få testa vår nyhet kommer vi att ha ett antal FalzBender-set för utlåning. Slutkunder kan genom sin återförsäljare få ett set att test under en dag. 


Logga in
Choose language