Fullspäckat schema för vår säljare Mattias

Det har varit ett späckat schema för vår säljare Mattias Lihv som varit ute en hel del och träffat både återförsäljare och slutkunder. Resorna har gått till bland annat Småland, Dalarna och Stockholmsområdet.
Fullspäckat schema för vår säljare Mattias

– Det är roligt att äntligen komma ut igen för att träffa användare och visa upp våra produkter, tycker Mattias själv och syftar till att det av naturliga skäl blivit mindre av den varan under corona.

Vilken produkt brukar skapa mest intresse?

– Jag skulle nog säga DubbelFalsSeamern och även FalsCuttern. Nu har det varit roligt att kunna presentera förläningshandtaget som passar både verktygen. Det har varit efterfrågat. Vår språngtång för tak har också skapat en del intresse.

Vad är roligast med att vara ute och träffa kunder?

– Det är alltid roligt att träffa de som använder våra grejer. Man får lära sig mycket nytt och även ta emot feedback på hur produkterna fungerar ute i verkligheten. Det är nyttigt och lärorikt. Sedan är det viktigt att vi får visa upp viktiga funktioner som en del kanske inte har haft koll på tidigare.

Vad händer härnäst?

– Det blir även fortsättningsvis mycket resande för min del. Jag kommer att vara med på en del minimässor, men även besöka både slutkunder och återförsäljare.

Vill du ha besök av Mattias? Kontakta honom direkt på mattias.lihv@uveco.se för att boka in en tid.

Logga in
Choose language